dimecres, 28 d’agost del 2013

Treball d'estiu, 2

segueixo mostrant-vos algunes de les coses que he fet aquest estiu...

feina,2: l'Olga

l'Olga és una amiga de Barcelona. Durant un temps varem treballar juntes al CDEC i, tot i que jo fa temps que ja no hi col·laboro, ens continuem veient.

Des de que estic a Seva, ja fa 8 anys, sempre ha vingut a passar uns dies a l'estiu. L'any passat, va conèixer les noies de defilsicolors i, sembla que li va agradar això de la roba i els fils perquè s'ha comprat una màquina de cosir i s'ha llençat al món de les cosidores.
No s'hi ha posat des de  zero, la seva mare és modista i de petita, com casi bé totes nosaltres, ja va fer cosetes.Però fins ara, ho tenia arraconat.

Bé doncs, la qüestió és que enguany es va presentar a casa amb la seva màquina de cosir i amb una llista de projectes....Sí, també varem anar a la piscina i a donar vols; però bàsicament podríem definir aquests dies com les vacances d'una cosidora!!!

El primer treball que va fer, va ser un estoig pel seu germà. És dibuixant de carrer (si voleu saber que és això visiteu el blog de la Cristina Curto). L'estoig és una adaptació dels que fem a defilsicolors. Hi varem afegir una bosseta amb cremallera, una tapeta perquè no caiguin els llapis i unes betes perquè se'l pugui lligar a la cintura mentre està treballant.

Resultat:

Aquí, el veieu plegat i un cop obert.


 I en aquestes imatges podeu veure en detall, la tapeta (1) i la bosseta amb cremallera (2)

El seu germà va estar encantat amb el regal i l'única cosa que no sé és si ja l'ha estrenat.

Després de l'estoig, va venir el torn dels necessers. Volia aprendre a fer-los perquè és una bona cosa per regalar. ( Jo també ho penso).

al cap d'una estona de barallar-se amb les cremalleres el resultat van ser aquests dos vistosos necessers...






Tots dos ben originals i, si no ho tinc mal entès, ja tenen propietària....

8 comentaris:

  1. Donç quines vacances més xules i més ben aprofitades!!!
    Cesca

    ResponElimina
  2. Jejeje, amb l'Olga li ha quedat un estoig molt bònic i autèntic i els necessers molt xulos els dos. De fet l'any passat amb ella ens ho vam passar molt bé ;). Petons guapa, ja veig que tens el blog actiu. Petons

    ResponElimina
  3. Eps! Sóc la Cristina Curto, la dibuixant de carrer ;). Només dir que m'encanta l'estoig, sobretot el detall de poder-lo lligar a la cintura, molt bona pensada! Teniu molta traça. Felicitats i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cristina. M'ha fet il.lusió veure't pel blog. Des de que vaig descobrir el teu...no he deixat de visitar-lo.

      Elimina
  4. Muntsa,

    Els necesers són bonics ... i l'estoig és una passada!!!

    Montse

    ResponElimina
  5. Ara que veig bé l'estoig et diré que el trobo GENIAL!!!! Molt bona idea tant la tapeta com la cremallera...i quins progressos l'Olga, molt bé!!!! Estic contenta que entre totes l'animessim a cosir ;)

    ResponElimina